zaterdag 28 september 2013

Colour your hair ? Do's & Dont's

      
Hoi , ik heb net mijn i love fall TAG geschreven en ik kon niet wachten om weer te schrijven. Om 4 uur had ik een afspraak bij de kapper, die mijn haar weer helemaal recht op één lengte heeft gekipt , en in de stoel naast mij werd een meisje geknipt en geverfd. In een blauwe dip dye met kleuren overloop, het begon vanaf haar schouders in een soort babyblauw en haar puntjes waren heel mooi diep blauw gekleurd. Ik vond het echt prachtig en een dip dye in een kleurtje is echt zoiets dat ik al heel lang wil maar simpelweg gewoon niet durf. Door dat meisje raakte ik geinspireerd om een artikel te schrijven met de do's en dont's van je haar kleuren in een fel kleurtje. Ook heb ik een paar handige tips voor jullie op een rijtje gezet. Lees snel verder ! 

I Love fall TAG

Hoi , vandaag ga ik de ' i love fall TAG ' doen. Ik ben zelf een groot fan van de herfst en alles wat daar bij hoort ! Meteen vorige week toen de herfst was begonnen zat ik meteen na school op de bank met warme chocolademelk in mijn blond Amsterdam mok. Ik heb echt een hele rare tik. Zodra het winter/herfst is ga ik altijd meteen zomerkleren kopen en dan kan ik niet wachten tot de zomer en zodra we ongeveer op de helft van de zomer zijn ga ik herfst/winter kleren kopen en kan ik niet wachten tot die avonden met de kaarsjes aan, chocolademelk, pakjesavond, kerst en ga zo maar door. Zo ging het precies dit jaar, ik heb prachtige dingen bij de H&M geshopt met onder andere een okergele trui, een donkerblauwe sjaal, een leuke grijze muts, een spijkerblouse en een losse skaterbroek die ik zo graag aan wou dat ik gewoon hoopte dat er spontaan sneeuw ging vallen. En nu is het eindelijk zover ! Nou is het vandaag verschrikkelijk warm en mooi maar ik lig hier met een dekbed op de bank, ik voel me niet zo fit. Het is wel een mooie gelegenheid om deze tag te gaan schrijven.De vragen zijn officieel in het Engels maar ik ga ze zo goed mogelijk proberen te vertalen.  Laten we beginnen, lees snel verder !

vrijdag 27 september 2013

Welkom allemaal!

Hoi , ik ben Emma Sophie Hoekstra en ik ben vandaag een blog begonnen ! Ik volg zelf heel veel van die beautybloggers en dat vind ik altijd erg leuk om te lezen. Ik wil zelf niet echt een beautyblog maken of echt een blog met een thema. Meer gewoon een blog over lifestyle of gewoon over mijn leven. Ik hou heel erg van schrijven en lezen. Ik heb al minstens 5 dagboeken volgeschreven en al het personeel bij de bibliotheek kent mij. Ik ben gewoon echt zo’n nerd J.  Ik hou ook heel erg van tekenen, niet dat ik daar heel goed in ben ofzo maar ik vind het wel gewoon leuk. En aan de andere kant ben ik ook wel sportief, ik heb vroeger wel gedanst, en nu voetbal ik en ik rij paard. Nou vinden veel mensen paardrijden geen sport maar ik wel ! Nou, ik wil graag beginnen met mijn blog dus ik ga alvast mijn eerste artikelen schrijven. Veel plezier ! 

xxx     Emma 

Trouwens, weet iemand hoe je dat doet dat je zeg maar een intro schrijft en dat er dan een link komt met  'verder lezen' en dat je dan pas bij het artikel komt ?